Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 634]

per Redacció, el 25 de novembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Al final de curs amb el cole anem d'acampada a la muntanya amb els companys d'altres cursos. Doncs aquest any (fi de 4t d'ESO) em va venir a parlar un noi molt guapo de 2n de BATX durant els concursos de ball. Total que vam anar a parlar a un lloc sols i se'm va llençar. Després vam anar a la seva tenda de campanya a fer més coses. Em penedeixo de no haver-ho portat fins al final, però va ser el millor lio de la meva vida.

Noia, 14 anys
Estava amb el meu nòvio a casa meva amb tota la meva família a casa. Ens vam posar una peli, em vaig seure a sobre seu i vam follar. Quasi ens enxampen.

Noia, 16 anys
Fa mesos que parlo a distància amb un noi i ens agradem mútuament. Les nostres converses de whats sempre havien sigut molt normals fins que l'altre dia ens vàrem començar a dir tot el que ens faríem si estiguessim junt i vam acabar masturbant-nos els dos i passant-nos fotos hot. La millor experiència per xat.

Noia, 16 anys
A l'october fest del meu poble jo em parlava amb un que va venir, i ens en vam anar a liar. Però ens vam calentar molt i vam marxar amb el seu cotxe per poder-nos liar millor i que així la gent del poble doncs no s'enterés. Em va fer dits i me'l va menjar. Una de les meves millors experiències fins al moment.

Noi, 16 anys
Una vegada estàvem parlant amb la meva amiga de coses que estaríem disposats a fer al sexe i vam dir que faríem un trio i a la setmana següent una amiga més vam començar a parlar del mateix amb ella i al final va succeir.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: