Logotip de Adolescents.cat

Et sents perdut/da? Això és el que pots fer

per Redacció, el 6 de maig de 2024 a les 10:00
Sentir-se perdut/da a la vida és una sensació molt angoixant, però és normal.

Sol passar quan tanques una etapa de la vida com acabar els estudis o deixar-ho amb una parella amb qui has tingut una relació llarga.


El temps ho acaba posant tot a lloc, però són uns mesos difícils en què et replanteges tota la teva vida.

Tot i que en el moment costi veure la part positiva, en realitat la té. D'una banda, aprens quines són les teves prioritats i què és el que realment vols a la vida. I, d'altra banda, descobreixes en quines persones pots confiar.


Què pots fer si et sents així?


Segons explica la psicòloga Iratxe López, és important que passis temps amb tu mateix/a per saber què necessites. També has de respectar els teus límits i no acceptar coses que no vols, així com ser compassiu/va amb tu mateix/a i ser agraït/da.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: