Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 22 al 28 de novembre

per Redacció, el 22 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Has de començar a posar de la teva part si vols que aquesta relació prosperi. Deixa de pensar en què diran els altres i preocupat per fer sentir a gust de la persona que tens al costat.

TAURE
Aquests dies faràs plans molt divertits amb la teva parella o persona especial. Això us ajudarà a enfortir la vostra relació i a augmentar la vostra confiança.

BESSONS
Portes dies en un bucle mental. Si dubtes del que sent l'altra persona, pregunta. No tinguis por a iniciar converses incòmodes. Necessites respostes per seguir endavant.

CRANC
Et sents molt estimat/da per la persona que tens al costat i això et fa molt feliç. Gaudeix d'aquest moment i deixa de pensar en el que vindrà després.

LLEÓ
Estàs començant a sentir coses cap a una persona i sents que és recíproc. Deixa que tot flueixi i no vulguis forçar res. Com diu la Julieta, "si ha de ser, serà".

VERGE
Estàs perdent la il·lusió i la teva relació està en perill. Aquesta setmana reflexiona sobre els teus sentiments i decideix si val la pena lluitar o si ha arribat el moment de seguir camins separats.

BALANÇA
Últimament no tens la mateixa passió que abans i sent que estàs perdent una mica la il·lusió. La vida són etapes i aquesta és una d'elles. Intenta fer plans amb la teva persona especial per recuperar l'espurna.

ESCORPÍ
Deixa d'intentar discutir per tot, perquè t'acabarà passant factura. Canvia de xip i comença a demostrar el teu afecte a la teva parella.

SAGITARI
L'amor no fa mal i ho saps molt bé. Deixa d'intentar que funcioni una cosa que no vol funcionar. És hora que passis pàgina i et centris en el teu benestar.

CAPRICORN
Fa temps que ho tens al cap i mai ho fas. Prepara aquella cita especial que tant temps fa que desitges i gaudeix!

AQUARI
Hi ha una cosa que et preocupa, i un/a amic/ga està a punt de fer-te veure la situació des d'una altra perspectiva. Potser estaves mirant la persona equivocada.

PEIXOS
Segueix el que diu el teu cor i no facis cas a ningú. Accepta els plans que et proposin perquè un d'ells et pot portar a conèixer l'amor de la teva vida.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: