Logotip de Adolescents.cat

L'alternativa al ghosting que no coneixies

per Redacció, el 14 de maig de 2024 a les 12:00
El ghosting consisteix a desaparèixer de la vida de la persona que estàs coneixent sense donar cap mena d'explicació. Pot ser molt dolorós per la persona afectada, sobretot si pensava que els sentiments eren recíprocs.

Per aquest motiu és preferible utilitzar una altra tècnica com, per exemple, el caspering. És similar al ghosting, però molt menys traumàtic, ja que consisteix a expressar a l'altra persona que no estàs en el mateix punt que ella abans de trencar el contacte.


En determinades ocasions, si la persona té forts sentiments cap a tu, serà millor que intentis trencar el contacte de manera paulatina per tal que pugui acceptar la decepció de manera sana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: