Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 de novembre

per Redacció, el 21 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui serà un dia ple d'oportunitats per apropar-te als teus somnis. Escolta la teva intuïció i no et desviïs del camí.

TAURE
Avui dirigeix tota la teva atenció a gaudir de la vida. No et preocupis per coses sense importància i concentra't en les coses bones.

BESSONS
Avui deixa volar la teva imaginació i organitza un pla divertit amb els teus amics. Passar temps amb la gent que estimes t'ajudarà a recarregar energies.

CRANC
Avui és possible que et sentis sensible i que no tinguis ganes de fer gaire cosa. Pren-te el temps que necessitis per sentir-te bé i no et forcis a fer res que no et vingui de gust.

LLEÓ
Avui experimentaràs una mica de tensió. No et deixis endur per la situació i pensa dues vegades abans de parlar. Evita qualsevol conflicte innecessari.

VERGE
Avui comunica com et sents i deixa ben clars els teus límits. Deixa de conformar-te amb poc i comença a rebutjar tot allò que no t'aporta el que necessites.

BALANÇA
Avui serà un dia molt positiu. Et sents bé amb tu mateix/a i tens ganes de brillar. Confia en tu mateix/a i deixa sense paraules a la gent que t'envolta.

ESCORPÍ
Avui la teva intuïció tindrà moltes coses a dir-te. Escolta-la i deixa que t'il·lumini el camí per aconseguir els teus somnis.

SAGITARI
Avui t'has llevat amb entusiasme i optimisme. Aprofita aquesta energia per rodejar-te de la gent que estimes i contagiar aquesta positivitat. T'ho agrairan molt!

CAPRICORN
Avui sentiràs que hi ha moltes coses a millorar i t'esforçaràs per començar a canviar-les. Recorda que no tot és responsabilitat teva i que a vegades, per molt que vulguis, no hi pots fer res.

AQUARI
Avui és un dia ideal per posar en marxa el canvi que tens entre mans des de fa tant de temps. No deixis que cap inseguretat en freni.

PEIXOS
Avui és possible que et sentis una mica decaigut/da emocionalment. Intenta passar temps amb la gent que estimes i buscar alguna activitat que et faci fluir i oblidar-te de la resta del món.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: