Logotip de Adolescents.cat

La tècnica de comunicació que millorarà la teva relació

per Redacció, el 15 de maig de 2024 a les 17:00
La comunicació és molt important en una relació, i la tiktoker Noe Sánchez ha trobat la manera de comunicar-se amb la seva parella sense necessitat de parlar gaire.

Segons explica, fan servir la tècnica de la bateria, que "consisteix a descriure el teu estat d'ànim i la teva energia mitjançant un percentatge com si fossis un smartphone". És a dir, si per exemple et trobes al 20%, la teva parella sabrà que no et ve de gust fer gaire cosa i que el teu pla ideal és quedar-te a casa descansant.


És una manera ideal de saber què necessita la teva parella sense necessitat de què t'ho hagi d'estar dient. Tot i això, aquesta tècnica no substitueix la comunicació amb paraules i hi ha vegades que per molt que tinguis poca energia cal que li expliquis detalladament com et sents a la teva parella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: