Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 20 al 26 de novembre

per Redacció, el 20 de novembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs poderós/a, però això et podria fer actuar de manera autoritària amb les teves amistats. Detecta aquesta actitud i posa-li fre abans que sigui massa tard. Dia de la sort: dijous.

TAURE
Aquesta setmana sentiràs que necessites separar-te una mica del teu grup d'amics. Tens tot el dret de fer-ho, però abans explica'ls els motius i no deixis que el conflicte es faci més gran. Dia de la sort: dimecres.

BESSONS
Aquesta setmana intenta mantenir un equilibri entre les teves responsabilitats i els teus sentiments. Està bé que vulguis passar temps amb la teva persona especial, però recorda que tens altres coses a fer. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
Aquesta setmana et tocarà ser el centre d'atenció en més d'una ocasió. No t'atabalis i intenta estar relaxat/da. Confia en que ets capaç de fer tot el que et proposis. Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
Aquesta setmana sentiràs que el teu estil personal està evolucionant. Això et farà tenir ganes de fer canvis a la teva habitació per sentir-te més a gust en ella. Està bé, però intenta no passar-te. Dia de la sort: dilluns.

VERGE
Aquesta setmana se't presentaran molts moments per divertir-te. Fes plans amb els teus amics i gaudeix. No està de més donar una mica d'emoció a la vida de tant en tant. Dia de la sort: divendres.

BALANÇA
Aquesta setmana intenta expressar els teus sentiments de manera clara i no donis lloc a malentesos. Sigués sincer/a amb tu mateix/a i amb la gent que t'envolta i expressa el que sents sense por. Dia de la sort: dimecres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana sentiràs que la teva vidaamorosa s'estabilitza. Això et permetrà prendre-t'ho tot amb més calma i prendre decisions des del que et diu el cor. Dia de la sort: dimarts.

SAGITARI
Aquesta setmana intenta no sobrepensar més del compte. Hi haurà que no aconseguiràs entendre mai, per molt que t'hi esforcis. Serà millor que et centris en tu mateix/a i en les coses que et fan feliç. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Aquesta setmana podries enfrontar-te a una situació complicada amb un amic/ga o parella. Intenta fer front a la situació des de l'empatia, l'amor i la comprensió per evitar conflictes majors. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
Aquesta setmana et tocarà liderar un grup. No tinguis por perquè saps que ets un/a líder innat/a. Expressa les teves idees i organitzar les accions necessàries involucrant a tot el grup. Dia de la sort: dijous.

PEIXOS
Aquesta setmana és un bon moment per canviar la teva rutina i començar a incorporar activitats que et facin bé. Busca fins a trobar allò que et fa feliç. Dia de la sort: dimecres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: