Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 de novembre

per Redacció, el 17 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui rebràs una proposta molt interessant. Confia en el teu instint i no et guiïs per l'opinió dels altres. No passa res si t'equivoques, sempre ets a temps de fer marxa enrere.

TAURE
Avui podries sentir la necessitat d'incorporar canvis a la teva vida. Tingués paciència i no vulguis córrer. T'ha costat molt aconseguir certes coses i ara és moment de gaudir-les. Ja tindràs temps de fer canvis més endavant.

BESSONS
Avui no tinguis por a donar la teva opinió sobre certs temes. T'has adonat que callar no et serveix de res, i el teu punt de vista pot resultar molt interessant per la resta de gent. Recorda, però, que no necessàriament has de tenir la raó.

CRANC
Avui podries haver de formar equip amb persones que no et cauen especialment bé. Recorda ser agradable i posar de la teva part per fer que l'experiència sigui el més bona possible. Guarda't els pensaments per tu mateix/a!

LLEÓ
Avui tindràs idees contradictòries que et dificultaran prendre una decisió. No tinguis pressa i enfoca't a escoltar el que diu el teu cor.

VERGE
Avui no subestimis a les persones del teu entorn i intenta ser molt perfeccionista en tot el que fas. Qualsevol error pot jugar en contra teva.

BALANÇA
Avui se't farà difícil complir amb les teves obligacions. Esforça't tot el que puguis i després pren-te tot el temps que necessitis per descansar i recarregar piles.

ESCORPÍ
Avui hauràs de prendre una decisió que afectarà considerablement el teu dia a dia. Planteja't què és el millor per a tu i no facis res que no et vingui realment de gust.

SAGITARI
Avui dona't l'oportunitat de començar aquell projecte que fa temps que tens al cap. No pensis en el que pensarà la gent, sinó en el que et farà feliç.

CAPRICORN
Avui ves amb compte amb la gent que t'envolta. Hi ha algú que no t'està dient la veritat sobre un tema que per a tu és important. 

AQUARI
Avui no deixis que la inseguretat i les teves pors et frenin. Ets capaç d'aconseguir tot el que et proposis, i ho saps. Confia en tu mateix/a.

PEIXOS
Avui una persona del teu entorn intentarà portar-te al seu terreny. Tingues molt presents els teus valors i no facis res que vagi en contra d'aquests. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: