Logotip de Adolescents.cat

Per què hauries de fer-te massatges al pit?

per Redacció, el 18 de novembre de 2023 a les 08:00
Rebre un massatge al pit és molt excitant, sobretot si qui te’l fa és la teva parella o persona que t’agrada. 

A més d’augmentar la teva libido i relaxar-te, la doctora Mary Jacobson ha explicat que fer-te massatges al pit té múltiples beneficis.


D’una banda, alleuja el dolor produït per conductes bloquejats, congestions mamaries i inflamació de teixits mamaris. De fet, els doctors recomanen el massatge mamari a les persones que compten amb implants mamaris per tal de reduir el risc de complicacions.

D’altra banda, incrementa la producció de llet en aquelles dones que acaben de parir per tal de poder alimentar al seu nadó. 


Si cap dels anteriors motius et convenç, fes-ho per plaer i per detectar qualsevol bony estrany. La teva salut t’ho agrairà!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: