Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de novembre

per Redacció, el 16 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
T'estàs atabalant per petites coses que no alen la pena. Avui intenta no preocupar-te tant dels teus problemes i pensar una mica més en els altres. Veuràs que no és tan greu el que et passa.

TAURE
Necessites posar ordre a la teva vida i avui és el dia perfecte per fer-ho. Comença a implementar petits canvis i veuràs com a poc a poc et sentiràs millor. 

BESSONS
Avui posa molta atenció al que fas, perquè algú podria intentar atribuir-te un error que no has comès. Estigues prepara't/da per defensar-te si cal.

CRANC
Avui serà un dia tranquil en què et sentiràs molt feliç i calmat/da. El teu entorn ho notarà i serà una oportunitat perfecta per enfortir llaços amb les teves amistats i amb la teva persona especial.

LLEÓ
La vida està plena de malentesos i avui podries enfrontar-te a un. No perdis la calma i intenta explicar-te de la millor manera que puguis. Recorda escoltar el que els altres tenen a dir-te.

VERGE
Avui una decepció podria fer-te dubtar del que sents cap a una persona. Reflexiona sobre el tema abans de dir res que pugui anar en contra teva.

BALANÇA
Avui confia en la teva intuïció i no facis cas a falsos rumors. Hi ha persones que tenen enveja del que estàs vivint i que estan disposades a fer tot el possible perquè això canvi.

ESCORPÍ
Avui no tinguis por del que diran els altres i fes el que et ve de gust. Sempre hi haurà persones disposades a criticar-te, però l'única persona a qui has d'agradar és a tu mateix/a.

SAGITARI
Avui estigues atenta als senyals que l'univers t'està enviant. No tot és casualitat i cal que tinguis els ulls ben oberts per detectar oportunitats impensables.

CAPRICORN
Avui serà un dia molt favorable per a tu i rebràs bones notícies. Tot i això, pensa molt bé la decisió que vols prendre i no vulguis avançar massa de pressa.

AQUARI
Estàs en un moment molt creatiu i avui podries rebre una proposta molt interessant. És possible que acceptar-la sigui molt beneficiós per la teva ment.

PEIXOS
A vegades no saps reconèixer les oportunitats, però això avui canviarà. Estàs molt receptiu/va i no se t'escaparà ni una, però cal que actuïs abans que sigui massa tard.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: