Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 19 de novembre de 2023 a les 08:39

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 20 al 26 de novembre de 2023:



Aquesta setmana començarem la temporada de Sagitari i la veritat que se'ns posarà molt bé a tots i totes després de tanta intensitat escorpiana. No vol dir que de cop tot sigui tranquil i meravellós perquè no és així, però sí que sentirem nous aires de motivació i il·lusió. Sagitari és el viatger, el buscador de la veritat. I ve després d'escorpí que és el que ens demana morir simbòlicament per poder renéixer. Així que en aquesta temporada sagitariana que encetarem, la vida ens demana més que mai moure'ns per apropar-nos a la nostra veritat i els nostres objectius i desitjos. Què vols? En què creus? Quins són els teus valors? Actua en coherència amb això i tot anirà bé!


Molt bona setmana :)

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: