Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 25 i 26 de novembre

per Redacció, el 25 de novembre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana et costarà perdonar una traïció d'una persona que estimes. Intenta distreure't per no pensar en el tema i pren les distàncies que necessitis. Moment de la sort: diumenge al matí.

TAURE
Aquest cap de setmana aprofita per canviar tot allò que no et fa bé. Planifica't una nova rutina i treballa en tu mateix/a. Intenta entendre el perquè dels teus comportaments. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana intenta no dramatitzar. Tot i que no estiguis en el teu millor moment, saps que hi ha coses molt pitjors. Mira el costat positiu de les coses i veuràs com la teva actitud canviarà. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana no et sentiràs del tot bé amb tu mateix/a. Recorda que tots comentem errors i que això no et fa ser menys vàlid/a. Rodeja't de bona companyia i gaudeix del temps lliure. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana estarà ple d'emoció! Et proposaran un pla que, tot i que et farà una mica de por, serà molt divertit. No perdis l'oportunitat de viure noves experiències i desconnecta tant com puguis. Moment de la sort: diumenge al matí.

VERGE
Aquest cap de setmana cuida la teva energia. Estàs en un moment molt dolç de la teva vida en què tot està fluint i no et pots queixar de gairebé res. No deixis que petites coses t'amarguin el dia. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana aprofita per indagar una mica dins teu i trobar el culpable del teu malestar. L'única manera d'estar bé és cuidant-te i escoltant-te. Fes-ho i veuràs com el teu estat d'ànim canviarà per complet. Moment de la sort: diumenge al matí.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana escolta el teu cor i fes cas a la teva intuïció. No perdis la paciència si veus que no pots amb tot, és impossible tenir-ho tot sota control. Pren-t'ho amb calma. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana aconseguiràs un propòsit que fa temps que persegueixes. No serà fàcil, però la recompensa valdrà la pena. No perdis l'esperança i esforçat tot el que puguis. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana experimentaràs una mena de crisi existencial. Sembla que tot et va bé, però no estàs satisfet/a del tot. No et preocupis, a vegades passa. Intenta reflexionar sobre tots els aspectes de la teva vida i pensar com pots millorar. Moment de la sort: Diumenge a la nit.

AQUARI
Aquest cap de setmana estaràs molt inspirat/da. Aprofita per fer activitats creatives i per passar temps sol/a. La teva companyia i fer coses que t'agraden t'ajudarà a treure la teva part més creativa. Moment de la sort: dissabte al matí.

PEIXOS
Aquest cap de setmana et sentiràs molt fort/a. Estàs disposat/da a perseguir els teus somnis i no t'importa el que la gent pensi de tu. Rodeja't de la gent que estimes i gaudeix del teu temps lliure. Moment de la sort: diumenge a la nit.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: