Logotip de Adolescents.cat

Com tornar a tenir sexe després d'una relació llarga

per Redacció, el 16 de novembre de 2023 a les 10:00
Sortir d'una relació llarga i tornar a tenir sexe amb altres persones no és gens fàcil. Pots sentir-te estrany/a i, fins i tot, tenir la sensació que li estàs posant les banyes a la teva exparella.

És per això que, segons expliquen des de Platanomelón, cal que et prenguis tot el temps que necessitis abans de tornar a tenir sexe. No et pressionis per fer-ho, i espera a tenir realment ganes.


Tampoc és sa que amaguis les teves inseguretats. Aquestes s'han de treballar, si no sempre quedaran dins teu. Per tant, si hi ha alguna cosa que et preocupa, és millor que ho expressis.

Un cop decideixis fer el pas, intenta tenir la ment oberta. Les coses no seran com amb la teva exparella, per tant, limitat a explorar noves sensacions i a aprendre.


Recorda que la comunicació és molt important per crear un ambient sa. Comparteix els teus gustos i escolta els de l'altra persona.

I, sobretot, tingues responsabilitat afectiva. Comunica les teves intencions en tot moment i no deixis que l'altra persona es creï falses il·lusions.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: