Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 633]

per Redacció, el 18 de novembre de 2023 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Jo sempre vaig a veure a un amic meu que m'agradava a jugar bàsquet. Quan va acabar el partit va venir a mi. Jo no vaig pensar res pujat de to, però em va portar fins als lavabos on vam follar. La meva millor experiència que hi he viscut mai.

Noia, 16 anys
Estava amb el meu nòvio en un parc natural de nit on passava gent. A prop del camí hi havia un mirador i ens vam calentar els dos. Vam follar, amb el condó que tenia ell a la motxilla i és una de les millors experiències que he tingut.

Noia, 16 anys
Un dia vaig anar el Titus, la disco de la meva ciutat. Tota l'estona feia miradetes amb un noi. Total que em va fer senyals amb els dits d'anar cap a ell. Vam acabar en un lloc més apartat liant-nos heavy. I després estàvem tan calents que vam anar a un lavabo i em va menjar tot i jo a ell fins i tot vam acabar follant.

Noi, 16 anys
Va ser fa unes nits. Estava xerrant per WhatsApp amb la meva millor amiga i la conversa va començar a pujar de to. Vaig començar a dir-li tot el que li faria si pogués i ella em va començar a contar el que faria ella i ens vàrem començar a masturbar els dos. Ara hem de fer que no ha passat i això és una putada.

Noia, 15 anys
L'altre dia estava classe i vaig recordar el meu crush que és un any més gran que jo. Total que vaig contactar amb ell i li vaig preguntar si volia quedar. Vam quedar a la gasolinera del poble i em va preguntar si tenia gana, jo li vaig dir que molta (estava molt HOT) i li vaig acabar menjant fins que ens van pillar al lavabo de la gasolinera. Quin morbooo, després se'n va entrar tothom, però va valdre la pena ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: