Logotip de Adolescents.cat

El parc inflable més gran del món es troba a Barcelona

per Redacció, el 15 de novembre de 2023 a les 10:00
Fins al 26 de novembre podràs jugar dins el parc inflable més gran del món al centre comercial Westfield La Maquinista.

L'espai té 10 àrees de joc perfectes per tornar-te a sentir com quan eres petit/a. Podràs muntar-te a atraccions com el Desafiament Muntanyós, la Battle Beam, la Carrera d'Obstacles, el Gumball Gallop i el Ninja Wall. A més, hi ha un tobogan de més de 7 metres d'altura.


L'aforament és de 500 persones i no hi ha restricció d'edat. L'entrada general costa 16 euros i, si la compres amb un Pack Funox (4 entrades) surt a 15 euros per entrada. Els dijous tenen una promoció especial amb entrades a 11 euros.

L'experiència dura 90 minuts i els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult. L'ús de mitjons és obligatori i es recomana arribar amb 30 minuts d'antelació. Pots comprar l'entrada allà mateix o a través de la seva pàgina web.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: