Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 15 al 21 de novembre

per Redacció, el 15 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Intenta trobar un equilibri en la teva vida amorosa. No està bé que sempre estiguis donant tu sense rebre res a canvi. És hora que comencis a comunicar les teves necessitats i el que esperes de l'altra persona.

TAURE
No escoltis les opinions dels altres. Tu saps millor que ningú el que sents per aquesta persona i el que sent ella per tu. Centra't en vosaltres i treballeu per enfortir la vostra relació.

BESSONS
Mantingues la ment oberta perquè t'hauràs d'enfrontar a una petita crisi amorosa. No t'ofusquis i intenta buscar solucions que us satisfacin als dos. 

CRANC
Estàs despertant molt d'interès en una persona i ho estàs notant. Valora si l'interès és mutu i, en cas que ho sigui, pregunta't si realment val la pena apostar-ho tot per ella.

LLEÓ
Tingués paciència i intenta aconseguir estabilitat emocional. No li donis més voltes de les necessàries a les coses i recorda que no tot ha de tenir una explicació.

VERGE
Centra't en la teva parella o persona especial. Fes-li algun detall i demostra-li que el que sents per ell/a és real. No tinguis por al que dirà la gent, aquesta història d'amor és teva i seva i de ningú més.

BALANÇA
Tens molt clar el que vols en una relació, i no et conformaràs amb menys. És possible que necessitis el suport dels teus amics o familiars per fer front a un conflicte amorós. Recorda que qui vol estar al teu costat, t'ho demostra.

ESCORPÍ
L'amor està a l'aire i estàs molt feliç. Estàs en un moment molt estable i per fi ets capaç de gaudir del moment. No et preocupis per coses que encara no han passat.

SAGITARI
Confia en la teva parella o persona especial. Saps que té bones intencions i que mai et faria mal a consciència. No dubtis de la seva lleialtat i fidelitat, perquè l'únic que aconseguiràs és fer-te mal a tu i a la relació.

CAPRICORN
La influència de veus fa que et sentis romàntic/a i afectuós/a. Aprofita aquesta energia per comunicar les teves emocions i mostrar la teva part més autèntica a la teva persona especial.

AQUARI
Aprofita per tenir moments íntims amb la teva parella i organitza algun pla que us faci conèixer-vos en profunditat. Segur que hi ha moltes coses que encara no coneixeu l'un de l'altra i pot ser molt interessant descobrir-les.

PEIXOS
Saps que has de començar a demostrar més els teus sentiments i anar traient-te de sobre aquesta cuirassa que fas servir per protegir-te. Confia sempre en la teva intuïció i no tinguis por a mostrar-te vulnerable.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: