Logotip de Adolescents.cat

El misteri de l'èxit d'Iñigo Quintero

per Redacció, el 13 de novembre de 2023 a les 10:00
Iñigo Quintero és l'autor de "Si no estás", la cançó que s'ha fet viral a TikTok aquestes últimes setmanes.
@juanpere_ Mientras que editaba el video, me he dado cuenta que en todos los clips salgo riéndome, eso es lo que provocas en todas las personas que te rodean 💙 Gracias por acompañarme en el mejor verano de mi vida Elena, gracias @Elena Gortari ♬ Si No Estás "Sped Up" - iñigo quintero

L'artista és de la Corunya i va néixer el 2 de desembre del 2000. És el gran de 8 germans i són una família de Farmacèutics. Actualment viu a Madrid i estudia Psicologia i Magisteri a una universitat privada de l'Opus Dei.


Només té 3 cançons i "Si no estás" va ser la segona que va llançar, el setembre de 2022. Actualment s'ha posicionat com a número 1 en moltes llistes de reproducció i té 27.000.000 oients mensuals a Spotify.

El significat de la cançó no està clar. Alguns creuen que va dedicada a Déu, i d'altres estan convençuts que es tracta d'una cançó d'amor romàntic. L'autor, però, no ha volgut ni confirmar ni desmentir res i prefereix que cadascú l'interpreti com vulgui.


També es desconeix el motiu pel qual ha aconseguit situar-se en el Top50 de cançons més escoltades i moltes persones tenen la teoria de què tot ha estat una estratègia de màrqueting i no es tracta d'un èxit orgànic.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: