Logotip de Adolescents.cat

El teu somni és viure sol/a? T'expliquem per què no és bona idea

per Redacció, el 13 de maig de 2024 a les 10:00
Viure sol/a és el somni de moltes persones, però és l'opció més cara de totes.

D'una banda, avui dia és molt difícil pagar un lloguer amb el sou d'una única persona i, d'altra banda, la majoria del menjar que pots trobar al supermercat està pensat per a dues persones.


És a dir, compris el que compris és probable que hagis de basar la majoria dels teus plats en aquell ingredient durant una setmana (sobretot si ets dels qui agafa el pack familiar perquè surt més econòmic).

A més, si vius sol/a, seràs l'únic/a encarregat/da de netejar el pis i de comprar tot el que sigui necessari. No et podràs dividir ni despeses ni tasques, la qual cosa pot ser esgotadora.


Per aquests i més motius, la majoria de persones decideix marxar a viure amb la seva parella o amb algun amic/ga de confiança.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: