Logotip de Adolescents.cat

Tomorrowland arriba a Barcelona?

per Redacció, el 10 de novembre de 2023 a les 10:00
El festival de música electrònica Tomorrowland estrenarà una nova experiència immersiva a Barcelona sota el nom "The Great Library of Tomorrow".

L'espectacle presenta l'univers màgic d'una de les cites musicals més emblemàtiques del món i ofereix una nova manera d'endinsar-se en capítols icònics de la història de Tomorrowland.


El recorregut de l'experiència té una duració d'una hora per uns espais de més de 1.000 m² amb diverses instal·lacions d'art digital.

És una producció única que permet al visitant explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland.


Ja estan disponibles les primeres entrades anticipades per a l'estrena de l'espectacle el dia 15 de desembre a l'espai immersiu Aribau, a Barcelona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: