Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 12 de novembre de 2023 a les 09:03

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 13 al 19 de novembre de 2023:



Comencem la setmana amb una lluna nova a escorpí que es dóna el matí de dilluns. Aquesta lluna nova, com totes, ens parla de nous inicis. Però el fet que sigui al signe d'escorpí la fa encara més potent. Escorpí és el signe de la resurrecció, de l'au fènix. Així que seran dies de sentir més fort que mai la necessitat de renéixer simbòlicament. Si hi ha coses de tu o de la teva vida que fa temps que trontollen, ara és el moment de fer un canvi de rumb cap una versió millor i més madura de tu mateix/a. 


Alhora aquests dies arribaran converses i informació molt important, així que busca calma i tranquil·litat per tenir la ment serena. Segueixen sent dies intensos i buscar moments de connexió amb tu mateix/a t'ajudarà molt!

Molt bona setmana i que puguis materialitzar canvis positius :)

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: