Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de novembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ets un noi de la meva classe que sempre està rient i fent bromes. Els hi tires la canya a totes les noies, però no saps que n'hi ha una que et mira més que les altres... M'encantaria que quan em diguessis "te quiero preciosa" m'ho diguessis de veritat. El teu nom comença per O i els dos anem a un insti de Sarrià Sant Gervasi. Pista: no em dic Carla.

Noia, 15 anys
Els teus ulls d'un color verd intens, tens el cabell curt i arrissat. M'encanta el teu estil despreocupat i com destaques entre els altres. El teu nom comença per J i el meu per I. Si saps qui soc fes-m'ho saber a l'insti. 🫢😊😶‍🌫️

Noia, 13 anys
Quan estic amb tu em sento bé, tot i que tinguis nòvio. Jo sempre t'esperaré i crec que li hauries de dir ja que no l'estimes perquè ets lesbiana.

Noia, 16 anys
Anem a l'institut a Torredembarra, a 1r de batx b i ets de la meva classe. M'estic començant a pillar molt de tu, però no ho vull admetre perquè tinc parella... Però últimament el meu nòvio i jo no estem gaire bé, i jo ja no sento el mateix. Tu ho saps i alguna vegada crec que m'has tirat la canya, no estic segura. No crec que ho vegis, però si ho fas dona'm algun senyal...

Noia, 14 anys
Ets un noi alt, moreno. Sempre hem anat junts a classe i em fas riure moltíssim, és com que tu saps que m'agrades, però no m'has deixat clar si jo a tu t'agrado. Parlem bastant de totes maneres. Ets el millor amic d'un amic meu i la teva germana gran és molt amiga meva. Sempre desitjo anar amb tu als grups de classe, però sempre et toca amb una noia que lliga molt amb tu i crec que no te n'adones.
Accepto que potser he pensat que tu i jo algun dia arribaríem a ser alguna cosa, ja he somniat en presentar-te a la meva família i fer plans junts.

Noia, 17 anys
Ens vam liar a una festa, i des d'aleshores hem estat parlant cada dia i molt bé. Ens portem dos anys i els dos compartim passions. Hem intentat quedar una vegada i et penses que va ser una excusa, però realment no vaig poder, vaig tenir un dia massa complicat. Et trobo molt guapo des de sempre i mai m'havia imaginat poder estar així amb tu. Si us plau continuem així poc a poc i ja veuràs com deixaré de ser tan tímida.

Noi, 19 anys
Ens vam veure un dia amb un tren semidirecte de la R3. Vas baixar a la Garriga i ens vam mirar un parell de cops i un per riure de les dues de davant que estaven fent tiktoks molt escandaloses. Avui t'he vist agafant el bus espero que sàpigues qui ets...


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: