Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 13 al 19 de novembre

per Redacció, el 13 de novembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana assegura't de comunicar-te amb amabilitat per evitar conflictes amb la gent que t'envolta. Pensa dues vegades abans d'actuar i confia el teu cercle d'amics més proper. Dia de la sort: dilluns.

TAURE
Aquesta setmana avalua les expectatives de les teves relacions i recorda que ambdues parts han de posar de la seva part perquè la cosa surti bé. Comunica les teves necessitats obertament i busca l'equilibri en els teus vincles. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
Aquesta setmana no et conformis amb menys del que et mereixes. Valora les teves amistats variables i pren-te un descans d'aquelles persones que no t'aporten res. Moment de la sort: dimecres.

CRANC
Aquesta setmana podries sentir-te atret/a cap a una persona que no està disponible emocionalment. Respecta les seves necessitats i allunya't del drama. No val la pena arriscar-te per una cosa que no saps si funcionarà. Dia de la sort: dimarts.

LLEÓ
Aquesta setmana dedica temps a les persones que estimes: familiars, amics i parella. Fa temps que no passes temps de qualitat amb ells i et troben a faltar. No pensis en el que pot pensar la gent que no t'importa. Dia de la sort: divendres.

VERGE
Aquesta setmana no et deixis absorbir pels problemes dels altres. Concentra't en tu mateix/a i els teus objectius. Assumeix el control de la teva vida i no et conformis amb un paper secundari en les teves pròpies experiències. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
Aquesta setmana intenta descansar i passar-t'ho bé, però sense oblidar-te de les teves responsabilitats. T'anirà bé aclarir la teva ment passant temps amb la gent que estimes. Dia de la sort: dijous.

ESCORPÍ
Aquesta setmana intenta mantenir un equilibri entre el que fas i el que els altres esperen de tu. Escolta els consells que tenen per donar-te i no prenguis cap risc innecessari. Dia de la sort: dilluns.

SAGITARI
Aquesta setmana afronta els problemes de cara. Comunicar les teves opinions t'ajudarà a enfortir les teves relacions. No tinguis por a fer-ho i aprèn també a escoltar als altres. Dia de la sort: dimecres.

CAPRICORN
Aquesta setmana deixa d'intentar-ho controlar tot tu i confia una mica més en els altres. Aprèn a escoltar i a confiar en el temps i les decisions de la gent que t'envolta. Dia de la sort: divendres.

AQUARI
Aquesta setmana comunica les teves prioritats als teus amics i explica'ls els teus objectius actuals. Organitza algun pla divertit per enfortir la vostra amistat i intenta trobar petits moments en el teu dia a dia per dedicar-los. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
Aquesta setmana pren-te el temps que necessitis per organitzar les teves responsabilitats. No es tracta de fer-ho el més ràpid que puguis, sinó el més bé. Si necessites ajuda no tinguis por a demanar-la. Dia de la sort: dimecres.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: