Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de novembre

per Redacció, el 9 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui evita les distraccions. Recorda que tot esforç té la seva recompensa, per molt que et costi veure-ho. Centra't en el que fas i treu de la teva ment tots els pensaments que no t'aporten res.

TAURE
Últimament has estat molt solitari/ària, però saps que això ha de començar a canviar. Avui intenta relacionar-te amb els teus companys i deixa que descobreixin la meravellosa persona que ets.

BESSONS
Avui t'hauràs d'enfrontar a una situació que no et fa gens de gràcia. No tinguis por i dona la cara. Com més aviat t'ho treguis de sobre, abans marxarà aquesta angoixa.

CRANC
Ha arribat el moment de ser sincer/a amb tu mateix/a. Hi ha una persona a qui estimes molt, però que t'ho fa passar malament. Avui no toleris ni una actitud tòxica i deixar clars els teus límits.

LLEÓ
L'autoestima i la confiança seran molt importants en el dia d'avui. Vesteix-te amb la teva roba preferida i no deixis que res ni ningú et generi cap inseguretat. Ets guapíssim/a i ho saps!

VERGE
Estàs aconseguint els teus objectius, i això et fa molt feliç. Avui rodeja't de les persones que estimes per celebrar-ho i organitza algun pla que et faci il·lusió.

BALANÇA
Avui tens moltes coses a fer, i saps que no tens temps per perdre. Organitza't molt bé i no deixis que res ni ningú et distregui de les teves responsabilitats.

ESCORPÍ
Avui estaràs amb l'estat d'ànim una mica més baix del normal i sentiràs que no estàs en el teu millor moment. Recorda que la vida són etapes i que els moments dolents són necessaris per gaudir dels bons.

SAGITARI
Avui confia en la teva intuïció i deixa de demanar tants consells a la gent que t'envolta. Saps que al final acabes fent el que vols, perquè només tu saps el que necessites.

CAPRICORN
Vigila perquè les xarxes socials et podrien jugar una mala passada durant el dia d'avui. Ves amb compte amb tot el que dius per allà i evita qualsevol possible malentès. 

AQUARI
A poc a poc estàs aconseguint canviar els teus hàbits i avui ja et sents una mica millor. Intenta mantenir-los i millorar-los en la mesura del possible.

PEIXOS
Avui escolta la teva intuïció i pren la decisió que tant de temps fa que has de prendre. No deixis que la por a equivocar-te t'allunyi dels teus objectius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: