Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 632]

per Redacció, el 11 de novembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
La meva experiència més HOT va ser que fa uns tres mesos vaig conèixer a una noia de la meva edat i ella sempre deia que era hetero, però es va quedar a dormir a casa meva i ella em va dir que estava moooooooolt calenta i ens vam començar a liar i a tocar amb la meva mare a casa i quasi ens enxampa.

Noia, 16 anys
El meu millor amic i jo anem al cau junts i a l'excursió de passos quan es va fer de nit vam anar al lavabo i vam acabar follant. Encara que era de nit hi havia molta gent desperta i ens podrien haver pillat perfectament, però va valdre molt la pena.

Noi, 16 anys
A la meva classe hi havia el meu crush i un dia vam haver de fer un projecte junts i a la setmana de fer el projecte ja ens coneixíem bastant. Vam començar a ser amics fins que un dia ens vam ficar tan calents que a l'hora del pati en els lavabos li vaig menjar tot.

Noia, 16 anys
Vaig quedar amb el meu ex per parlar les coses i després de parlar ens vam començar a liar molt heavy. Aquell dia no vam fer res més, però, quan vam tornar a quedar, vaig anar al seu poble i no vam poder anar a casa seva perquè hi havia el seu germà, així que vam anar a un bosc. Vam acabar follant i fent de tot. Molt de morbo per si algú passava per allà passejant el gos.

Noia, 17 anys
Un dia vaig sortir de festa per Malgrat amb una amiga i vam conèixer a uns holandesos que estaven boníssims. Total, que jo em vaig acabar liant amb un a la disco i després em va acompanyar fins a casa. No podia entrar perquè hi havia els meus pares, però vam acabar al portal liant-nos a saco i tocant-nos i em va fer els millors dits de la meva vida. Va donar molt de morbo perquè de tant en tant passa gent pel carrer i havíem de parar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: