Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 8 al 14 de novembre

per Redacció, el 8 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs vivint un moment de molta estabilitat en l'amor. Sents que per fi has trobat la persona que tant de temps feia que buscaves. Aprofita aquesta bona ratxa i deixa que les coses flueixin. 

TAURE
T'has adonat que no et sents estimat/da al costat d'aquesta persona i aquest és un motiu més que suficient per fer un pas enrere. Parla amb ell/a i deixa-li clar que vols una persona que et valori.

BESSONS
No vulguis tornar al passat i reprendre una relació que ja estava morta. Saps que no sortirà bé. No tinguis por a conèixer noves persones, però selecciona molt bé quines vols a la teva vida.

CRANC
Evitar coquetejar amb persones que saps que no t'aportaran res de bo. És millor mantenir-te allunyat/da dels problemes i esperar que arribi la persona adequada.

LLEÓ
Ha arribat el moment de sincerar-te amb la teva parella o la persona a qui estàs coneixent. No et guardis més les coses i deixa clares les coses. És el millor per tots dos.

VERGE
La teva parella necessita que estiguis al seu costat i li facis costat de manera incondicional. No facis res a la seva esquena perquè corres el risc que et descobreixi i que es produeixi tensió entre vosaltres.

BALANÇA
Lluita pel que sents i per estar amb la persona que estimes. Les coses que valen la pena no són fàcils, i ho saps millor que ningú. No deixis que la por t'aturi.

ESCORPÍ
Necessites estabilitat emocional, i l'única manera d'aconseguir-la és parlant amb la teva parella o persona especial. Demana-li que et deixi les coses clares i no acceptis menys del que et mereixes.

SAGITARI
No exigeixis a la teva parella coses que no li pertoquen. Ella estarà al teu costat sempre que la necessitis, però no és la teva salvadora.

CAPRICORN
Demostra a la teva parella o persona especial que pot confiar en tu. Està passant per un moment delicat i l'últim que necessita és una altra traïció.

AQUARI
Oblida't d'una vegada per totes dels desenganys amorosos que has patit i obra el teu cor a persones noves. No te'n penediràs.

PEIXOS
Últimament et sents més enamoradís/a que de normal. Deixa't portar i no tinguis por a sentir. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: