Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de novembre

per Redacció, el 7 de novembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un dia ideal per començar a relacionar-te amb les persones del teu entorn. No cal que t'obris des del primer moment, però pots començar a entaular converses i a poc a poc anar creant una amistat. 

TAURE
Avui és possible que una persona del teu entorn faci una cosa que et perjudica. Intenta no perdre la paciència, no ho ha fet a propòsit i a tu també et podria haver passat! Pren-t'ho com un senyal de la vida.

BESSONS
Avui prova de canviar la teva actitud i deixa de pensar que la vida no t'està oferint les oportunitats que mereixes. En realitat és el teu mal humor el que fa que no puguis apreciar les coses bones de la vida.

CRANC
Avui necessitaràs un bon consell. Acudeix a aquelles persones en què confies i escolta-les atentament! No facis oïdes a les coses que no t'interessen, perquè saps que tenen tota la raó.

LLEÓ
Avui hauràs d'enfrontar-te a una tasca molt meticulosa. No et posis nerviós/a i confia en les teves habilitats. Demana ajuda si la necessites i intenta organitzar la jugada de la millor manera.

VERGE
Avui prova de centrar la teva atenció en les coses importants. No deixis que res et distregui i deixa tot allò que l'únic que fa és allunyar-te dels teus objectius. Envolta't de les persones que estimes si necessites una mica de motivació.

BALANÇA
Avui comença a demostrar que tens un bon criteri i no deixis que ningú et faci creure el contrari. Si alguna persona posa en dubte les teves paraules, demostra-li amb fets. Sobretot, no t'alteris en donar el teu punt de vista, ja que perdràs tota credibilitat.

ESCORPÍ
Avui et sentiràs molt inspirat/da gràcies al fet que el Sol es troba al teu signe. Això et permetrà començar a veure totes les coses que t'envolten de manera més positiva i et sorprendrà veure totes les coses bones que poden arribar a passar en un dia.

SAGITARI
Avui se't presentarà una oportunitat molt interessant i hauràs de prendre una decisió. No has anat a buscar-la, però ha arribat a tu, i potser és un indicador de què ha arribat el moment de començar una nova etapa.

CAPRICORN
Avui intenta centrar-te en les teves responsabilitats i deixa les sortides amb els amics per a més endavant. Saps que és important que no et distreguis, fes un últim esforç i el veuràs recompensat.

AQUARI
Avui et veuràs obligat/da a perdre la por a dir el que penses. Busca les paraules adequades, però no et guardis la teva opinió. La reacció dels que t'envolten et sorprendrà i et sentiràs molt millor. 

PEIXOS
Avui és moment de posar en marxa aquell projecte que fa temps que tens al cap. Comença organitzant els passos que vols donar i ves fent a poc a poc. Recorda que la teva intuïció és molt sàvia i no l'ignoris.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: