Logotip de Adolescents.cat

Aitana, Feid i Loreen, coneix els guanyadors de Los 40 Music Awards

per Redacció, el 6 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquest divendres dia 3 de novembre s'han celebrat LOS 40 Music Awards Santander 2023.

Entre els guanyadors més destacats a la Categoria Espanya es troben l'Aitana, amb dos premis: Millor Videoclip per Las Babys i Millor Àlbum per Alpha; l'Álvaro de Luna amb el premi a Millor Cançó per Todo Contigo i Quevedo com a Millor Artista Urbà.

A la Categoria Global Llatina destaquen Feid amb tres premis: Millor Arista Urbà, Millor Cançó Urbana per Classy 101 i Millor Col·laboració Urbana amb Ozuna per Hey Mor; i Manuel Turizo amb tres premis: Millor Àlbum per 2000, Millor Cançó Llatina per El Merengue i Millor Festival, Gira o Concert per 2000 Tour.​

I, a la Categoria Internacional es troben Loreen com a Millor Artista, Tom Odell com a Millor Artista en Directe, Taylor Swift com a Millor Àlbum per Midnights i Dua Lipa com a Millor Cançó per Dance the night.

Shakira, Take That i Ozuna han aconseguit els Premis Golden Music Award 2023.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: