Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de novembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Em porto fixant en tu des del curs passat i abans era per pura curiositat, però ara crec que em moles. Em fas riure més del que m'agradaria admetre i em descobreixo pensant en tu massa cops. Ara sec al costat d'un amic teu i els canvis de lloc durant les classes em donen més oportunitats per parlar amb tu. El teu nom comença per N.

Noi, 16 anys
Ets una noia 07 crec. Ets mig rossa mig castanya. Et vaig veure en un concert de 31 fam el 3 de juny i a port aventura l'1 de setembre. Tens la tira de seguidors a Insta, uns 27K, jo i una amiga teva ens seguim per Insta. Tens uns ulls preciosos. Si veus això torna la indirecta perquè no hem parlat mai. El teu nom comença per A.

Noia, 18 anys
Ets un noi guapíssim, crec que tens 19 anys i ets entrenador de bàsquet d'una escola. Portaves una samarreta groga.

Noia, 16 anys
Fa més o menys 1 any estàvem d'alguna cosa, però vam haver de deixar-ho perquè jo vaig haver de marxar. Ara he tornat i és que justament els dos hem canviat d'insti i anem al mateix, i no sé per què és com que torno a sentir el mateix de sempre per tu, però no tinc clar si tu també. M'han dit que et parles amb una i que ja fa temps, però és que com em mires no diu el mateix. Si veus això, deixa'm les coses clares.

Noia, 15 anys
Realment entre nosaltres ja ha passat tot el que havia de passar, però cada cop que ens veiem hi ha alguna cosa que fa que tornem a estar junts. Realment em nego a acceptar que s'hagi acabat perquè sé que en el fons ens estimem CGC.

Noi, 17 anys
Ets el germà gran del meu millor amic, ens coneixem des de fa 5 anys llargs.

Noia, 14 anys
Tens la mateixa edat que jo. Ens vam conèixer fa uns mesos en unes colònies i des d'aleshores no he parat de pensar en tu. T'he intentat escriure per Insta, però la conversa sempre acaba ràpid. Si llegeixes això enviem un missatge per Insta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: