Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 6 al 12 de novembre

per Redacció, el 6 de novembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs ple/na d'energia i llest/a per enfrontar qualsevol desafiament que es presenti. El teu entusiasme i determinació et portaran lluny, així que no dubtis a perseguir els teus objectius amb passió. Tot i això, assegura't de no deixar de banda les teves responsabilitats. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
Aquesta setmana podries tenir dificultats en les teves relacions personals. Pren-te temps per reflexionar sobre el que realment vols i necessites de les persones que t'envolten. No tinguis por d'expressar els teus sentiments i expectatives. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
Aquesta setmana et sentiràs especialment creatiu/va i expressiu/va. Aprofita aquesta energia per explorar noves activitats artístiques o per comunicar-te de manera més efectiva amb els teus éssers estimats. Dia de la sort: divendres.

CRANC
Aquesta setmana estaràs molt reflexiu/va i necessitaràs passar molt de temps sol/a. Aprofita aquest temps per cuidar-te i explorar els teus sentiments més profunds. No tinguis por de demanar ajuda si la necessites i recorda que sempre hi ha persones disposades a donar-te suport. Dia de la sort: dilluns.

LLEÓ
Aquesta setmana es presenta plena d'oportunitats. El teu carisma i confiança t'obriran portes en diferents aspectes de la teva vida, ja sigui a l'escola, a les teves relacions personals o a activitats extracurriculars. Aprofita al màxim aquesta energia positiva i comparteix-la amb els altres. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Aquesta setmana sentiràs la necessitat de posar ordre a la teva vida. Assegura't de marcar-te metes realistes i prioritza la teva salut mental. No és bo sobrecarregar-te de feina i ser massa exigent amb tu. Esforça't tot el que puguis sense oblidar-te de descansar. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA
Aquesta setmana és possible que hagis de prendre decisions difícils, especialment pel que fa a les teves amistats i relacions properes. Confia en la teva intuïció i en els teus valors a l'hora de prendre una decisió. Recorda que és important envoltar-te de persones que et donin suport i t'animin. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
Aquesta setmana sentiràs un gran interès cap a un nou hobby. Aprofita aquesta energia per submergir-te en aquest nou món i explorar temes que et despertin curiositat. És una oportunitat molt interessant per ampliar el teu cercle d'amistats. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana tindràs moltes ganes de marxar a descobrir nous indrets del món. Aprofita per preparar una petita escapada amb els teus amics, parella o família. És una època ideal per passar un cap de setmana a la muntanya o per començar a preparar un viatge per les vacances de Nadal. Dia de la sort: dimarts. 

CAPRICORN
Aquesta setmana hauràs d'enfrontar-te a alguns desafiaments que no esperaves. No et desanimis i recorda que amb esforç i determinació tot s'aconsegueix. Rodeja't de les teves amistats quan ho necessitis, però no deixis que res t'allunyi dels teus objectes. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
Aquesta setmana tingues la ment ben oberta perquè se't presentaran diverses oportunitats per connectar amb els teus amics i companys de classe. Deixa volar la teva creativitat i oblida't de les normes que imposa la societat. Mostrat tal com ets i veuràs com brillaràs més que mai. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
Aquesta setmana estaràs sensible, però no et deixis portar per les teves emocions. Intenta mantenir la calma davant dels problemes i prova de ser compressiu/va i empàtic/a. Dedica temps per a relaxar-te i trobar la pau interior. Ho necessites! Dia de la sort: divendres.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: