Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 631]

per Redacció, el 4 de novembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
A classe sec al fons i el meu crush s'asseu unes files més endavant, així que em passo les classes mirant-lo. Un dia ell es va començar a mirar els braços i estava tope catxes, em vaig posar super calenta i em vaig intentar controlar, però no vaig poder. Resultat: vaig tenir un orgasme al mig de classe. Per sort no vaig gemegar ni res, però vaig fer unes cares molt rares i el meu crush em va mirar en plan wtf. Ara cada vegada que hi penso em dona molt de morbo.

Noia, 17 anys
Jo i una amiga vam sortir de festa, i ens vam trobar a un noiet que estava com un tren i feia temps que tontejavem, però jo tenia nòvio. Així bé que com excusa la meva amiga es va fer a un dels seus millors amics i jo em vaig fer al que amb cundia. Vam acabar al mig d'un bosc, i m'ho va menjar tot, la millor experiència de la meva vida.

Noi, 15 anys
Un cop vaig estar amb un amic meu, que m'agradava. Em vaig apropar a ell i ens vam liar. Vaig flipar i em va encantar, perquè ell deia que era hetero. Va ser el millor, però, que he fet mai i continuem sent amics.

Noia, 14 anys
Vaig anar de festa a Barcelona amb uns amics. Un d'ells era el meu crush i bàsicament, em va començar a tocar el cul i vam anar a uns lavabos públics i ens vam liar i em va fer uns dits impressionants. Em va començar a treure la roba i vam intentar follar, però cap dels dos teníem condons, així que vaig anar a demanar-li a un amic. Total, que l'amic va voler unir-se i vam acabar fent un trio. Li vaig xupar la polla a tots dos i mentre un em follava l'altre em tocava les tetes. Al final vam acabar follant tots tres a uns lavabos públics. El meu millor sexe.

Noia, 14 anys
Estava a un partit de bàsquet amb un amic meu, vam estar veient a uns nois, em vaig fixar en un que era guapíssim, quan va acabar el partit vaig anar als lavabos a masturbar-me perquè estava super catxonda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: