Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 4 i 5 de novembre

per Redacció, el 4 de novembre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana et tocarà parlar les coses amb una persona que et va fer mal en el seu moment. No tinguis por a dir tot el que penses, t'ajudarà a passar pàgina. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana intenta relaxar-te i allunya't de totes aquelles persones que no t'aporten res. Necessites recarregar energies amb persones que et fan sentir bé. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana intenta no obsessionar-te amb una idea concreta. Hi ha coses que, per molt que vulguis, no poden ser. Serà millor que no t'ofusquis i intentis evadir la teva ment. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana necessitaràs estar rodejat/da de les persones que estimes. Intenta organitzar algun pla que t'ajudi a relaxar-te com anar al cinema o fer una excursió per la muntanya. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana és possible que hagis de demanar un favor. No tinguis por de fer-ho, els teus amics estan per ajudar-te i, si no ho fan, potser és que no són tan amics com creus... Moment de la sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana et sentiràs més cansat/da que de normal. Intenta fer algun pla relaxat amb amics o parella i desconnecta. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Aquest cap de setmana estigues atent/a als senyals que t'està enviant la vida. Potser hi ha coses a les quals no els hi trobaràs sentit, però a poc a poc veuràs com tenien el seu motiu. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana rebràs bones notícies. Això et farà estar de molt bon humor i amb ganes de passar temps amb els teus amics. Aprofita aquesta bona energia! Moment de la sort: dissabte a la tarda.

SAGITARI
Aquest cap de setmana no et ve gaire de gust, però intenta prendre-t'ho bé. No deixis que els teus ànims et facin estar de morros tot el cap de setmana i fes alguna activitat que et distregui. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana una persona molt propera a tu necessitarà el teu suport. Dedica-li temps i escolta-la. No et preocupis si no saps que dir-li, només amb què estiguis al seu costat serà suficient. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana et sentiràs decebut/da per culpa d'una persona en qui confiaves. Comunica-li com et sents i allunyat d'ell/a si és necessari. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana se't presentarà un pla que, tot i que no et vingui gaire de gust, pot ser molt divertit. No perdis l'oportunitat de passar temps amb la gent que estimes. Moment de la sort: dissabte a la nit.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: