Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: de l'1 al 7 de novembre

per Redacció, el 1 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aviat t'adonaràs de l'amor que sent la teva parella cap a tu. Dona-li temps, intenta ser més afectuós/a i organitza un pla sorpresa per revivar la passió.

TAURE
No et prenguis tan seriosament tot el que diu la teva parella o persona especial. Saps que en cap moment té la intenció de fer-te mal i és millor que expressis com et sents abans d'enfadar-te.

BESSONS
Ser tossut/da no et fa cap bé, i a la teva parella tampoc. Si no vols que la teva relació acabi, serà millor que intentis controlar-te.

CRANC
Últimament no tens ganes de res. Intenta que això no et freni de conèixer a una persona especial i posa una mica de la teva part.

LLEÓ
Tot està tornant a la normalitat i això és motiu més que suficient per estar calmat/da. No deixis que els teus atacs de gelosia et controlin i confia en la teva parella o persona que estàs coneixent.

VERGE
Fa uns dies que estàs distant i fred/a. Intenta passar temps amb tu mateix/a per tornar a estabilitzar-te i després recupera tot el temps perdut amb la teva parella o persona especial.

BALANÇA
És hora que decideixis què vols fer amb la teva relació. Fa temps que et sents estancat/da i no pots seguir així més temps. O intenteu recuperar la passió, o haureu de seguir camins separats.

ESCORPÍ
La gelosia està jugant en contra teva i la teva relació s'està veient ressentida . És moment de parlar sobre com et sents i demanar a la teva parella el que necessites per sentir-te més segur/a.

SAGITARI
La teva relació de parella està estancada i no et sents del tot còmode. Intenta trencar la monotonia amb plans diferents i originals si no vols que la cosa empitjori.

CAPRICORN
La teva relació està més estable que mai. Aprofita aquesta tranquil·litat per deixar-te anar i demostrar el que sents a la teva parella.

AQUARI
Troba un equilibri entre dedicar temps a la teva parella o persona especial i els teus amics. Les amistats s'han de cuidar, i sembla que últimament te n'has oblidat.

PEIXOS
Saps perfectament que aquesta persona en qui estàs pensant ara mateix no et valora i no mereix seguir a la teva vida. Recorda que és millor estar sol/a que mal acompanyat/da.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: