Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 30 al 5 de novembre

per Redacció, el 30 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs empoderat/da. Tot i això, veuràs que no és gens fàcil ser el líder. Intenta rodejar-te de persones de confiança que saben com treure el millor de tu. Et pots sentir molt sol/a si no reps el suport adequat. Dia de la sort: dimecres.

TAURE
Aquesta setmana intenta passar temps amb la teva parella o persona especial i fer algun pla íntim. Intenta mantenir expectatives realistes i treballa per enfortir la vostra confiança. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
Aquesta setmana els teus companys o amics de classe es descontrolaran una mica i interferiran en el teu aprenentatge. No deixis que això et desconcentri i tingues present els teus objectius. Dia de la sort: dimarts.

CRANC
Aquesta setmana començaràs a sentir-te millor emocionalment. Intenta protegir la teva energia de persones tòxiques i allunyat de tot el drama innecessari. Estableix els teus límits i deixa'ls ben clars. Dia de la sort: dilluns.

LLEÓ
Aquesta setmana és el moment de mostrar el teu autèntic jo al món. No tinguis por de mostrar-te tal com ets. Aquesta nova actitud pot marcar un punt d'inflexió a la teva vida. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Aquesta setmana hauràs de començar a prendre una decisió que impacta directament amb el teu futur. Pren-te el teu temps i recorda que mai és tard per canviar de camí. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
Aquesta setmana la teva autoestima està pels aires i confies més que mai en tu mateix/a. Aprofita per dir-li el que sents a aquella persona que fa temps que no et pots treure del cap. Dia de la sort: dimecres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana sentiràs que els teus amics estan una mica més distants. No t'ho prenguis com una cosa personal i expressa'ls-hi com et sents. Intenta ser tu qui proposa plans i adaptat a les seves necessitats. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana cometràs l'error de jutjar a una persona abans d'hora. Recorda que tots tenim secrets i que tots hem passat per moments difícils que ens han fet ser com som. Dona-li una oportunitat. Dia de la sort: dilluns. 

CAPRICORN
Aquesta setmana començaràs a recollir els fruits del teu esforç. Gaudeix del moment i sigues una mica més permissiu amb tu mateix/a. No es pot ser perfecte. Dia de la sort: dijous.

AQUARI
Aquesta setmana sentiràs la necessitat d'ajudar a les persones del teu entorn, però no oblidis cuidar-te a tu mateix/a. És important que tinguis en compte les teves necessitats emocionals. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
Aquesta setmana intenta no ficar-te en assumptes aliens, ja que podries sortir perjudicat/da. Centra't en les teves coses i deixa que la resta s'ocupi de les seves. Dia de la sort: divendres.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: