Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 30 d'octubre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ets la cosina d'un company de classe i vas a extraescolar amb un altre. Fa uns mesos que parlem i just fa una setmana em vaig declarar i em vas deixar clar que t'agraden les po****.

Noia, 17 anys
No ens coneixem de res, i tampoc és que siguis el meu crush, perquè no sé qui ets ni tu saps qui soc, però no puc parar de pensar en tu. Ens vam veure al Mercadona i doncs vaig veure que no em paraves de mirar. Llavors vaig sortir de festa el divendres i de cop et veig amb un grup d'amics, i de sobte veig que m'estaves mirant i sabia que m'havies reconegut. Sé que és impossible que vegis això, però si ho veus, el pròxim cop que ens veiem, vine'm a parlar!

Noi, 15 anys
Anem a la mateixa classe i des de principi de curs que em sembles molt mona i guapa. Tant de bo poguéssim arribar a alguna cosa més que amics.

Noia, 17 anys
Ens coneixem des de fa poc, però des del primer minut que em vas molar. Sé que el meu amor és correspost i que, per tant, el que va passar ahir no va ser un perquè si... Si us plau, aclarim les coses.

Noia, 15 anys
Ets del nostre nou grup d'amigues, ens portem molt bé i fa un any fèiem molts treballs juntes, però no crec que sentim el mateix les dues. A una del mateix grup li sembles atractiva i pel que es veu té més oportunitats. Ets molt mona i sempre em fas riure i sentir-me a casa.

Noia, 16 anys
Ens vam començar a molar a finals del curs passat. Portem parlant tot l'estiu i per fi vam quedar aquest finde. Com em vas fer aquell petó tan dolç i com vam riure mentre ens anàvem trobant gent. Ets un noi molt maco i em mires amb uns ulls que em desfan. Amb tu em donen ganes d'arriscar-me i tornar a intentar-ho.

Noia, 18 anys
Ens coneixem des que som petits. Durant la primària sempre vam anar a la mateixa classe, però a l'ESO ens van separar. A batx vam tornar a coincidir, tant, que vam estar "junts" durant un temps. No estaria malament tornar-nos a trobar, no?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: