Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 28 i 29 d'octubre

per Redacció, el 28 d'octubre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana prova de fer alguna activitat emocionant a l'aire lliure amb amics. T'ajudarà a alliberar l'energia acumulada durant la setmana. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aprofita aquest cap de setmana per gaudir de moments de pau i tranquil·litat. Prova de passar temps llegint un bon llibre, veient una pel·lícula acollidora o experimentant amb alguna recepta de cuina... Moment de la sort: diumenge a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana mira d'assistir a algun esdeveniment social. T'ajudarà a conèixer persones i ampliar el teu cercle social amb gent que té interessos similars als teus. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana serà un moment perfecte per connectar amb la família i passar temps de qualitat junts. Organitza un sopar especial, una nit de jocs o, fins i tot, una petita escapada a un lloc acollidor. Moment de la sort: diumenge al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana et sentiràs inspirat/da per mostrar el teu costat creatiu. Intenta involucrar-te en algun projecte artístic o planifica una sessió de fotos divertida amb els teus amics. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aprofita aquest cap de setmana per organitzar el teu espai personal i crear un entorn més ordenat i tranquil. Podries començar un projecte de decoració o reorganitzar el teu dormitori per crear un espai més relaxant i funcional. Moment de la sort: dissabte al matí.

BALANÇA
Aquest cap de setmana gaudeix de converses íntimes i profundes amb amics de confiança. La connexió emocional amb els altres et proporcionarà una sensació de suport mutu molt satisfactòria. Moment de la sort: dissabte a la nit.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana intenta involucrar-te en alguna activitat intensa i emocionant. Sigui una competició esportiva, un esdeveniment cultural o una activitat de grup, permet que la teva passió interior et faci viure noves experiències. Moment de la sort: diumenge a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana busca la diversió. Prova d'organitzar una excursió o un viatge curt amb amics i explorar llocs nous i emocionants. Deixa que la teva curiositat et porti a descobrir experiències inoblidables. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana dedica temps a aprofundir en alguna afició o activitat que t'apassioni. Troba una manera de desenvolupar el teu talent i gaudir d'una sensació de realització personal. Moment de la sort: dissabte al matí.

AQUARI
Aquest cap de setmana et sentiràs temptat/da a explorar noves perspectives. Participa en converses estimulants i obra la teva ment. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana sentiràs una crida per connectar amb la teva intuïció i explorar el teu món interior. Dedica temps a la meditació, la lectura inspiradora o l'atenció plena. Moment de la sort: dissabte al matí.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: