Logotip de Adolescents.cat

Com dormir millor amb la teva parella

per Redacció, el 26 d'agost de 2024 a les 20:50
Dormir amb la teva parella, però cadascú amb la seva manta, et sembla impensable?

L'especialista de la son Alanna McGinn ha explicat a Poosh defensa que és molt recomanable que les parelles no comparteixin llençol. Segons explica, té molts beneficis, tant pel descans reparador com per la relació.


I és que segur que alguna vegada t'has trobat amb què no tens la mateixa temperatura que la teva parella a l'hora de dormir i que tu necessites una manta més gruixuda que ella (o al revés).

Així doncs, per què no dormir cadascú tapat com vulgui? No només descansareu millor, sinó que també evitareu destapar-vos amb el moviment de l'altra. I recorda que descansar bé és important per tenir un bon estat d'ànim i, per tant, perquè la relació funcioni.


Així que ja saps! Per molt que et vulguin fer creure el contrari, dormir al costat de la teva parella, però "separats", és molt sa!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: