Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 12 de desembre

per Redacció, el 12 de desembre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
 ÀRIES
Avui jutjaràs a una persona que acabes de conèixer sense saber la seva història. Intenta obrir la teva ment i donar-li una oportunitat. No saps el que ha viscut i per què es comporta d'aquesta manera. La teva intuïció també es pot equivocar i és millor jutjar basant-te en fets reals.

TAURE
Avui et costarà ocultar les teves emocions. Està bé que comuniquis com et sents, però intenta fer-ho de manera assertiva. Si deixes anar el primer que et passa per la ment és possible que la gent del teu entorn no s'ho prengui del tot bé.

BESSONS
Avui et sentiràs vulnerable i això no t'agrada. És normal, però parlar amb persones de confiança sobre com et sents t'ajudarà a estar millor. Recorda que tots passem per alts i baixos i que la gent que t'estima et donarà el seu suport.

CRANC
Avui et penediràs d'haver explicat certa informació a un amic/ga. No li donis massa voltes, perquè ja no pots solucionar res. Pren-t'ho com un aprenentatge. Ara ja saps que has d'escollir millor les persones en qui confies.

LLEÓ
Avui se't presentarà un projecte que et fa molta il·lusió. És moment de posar les teves necessitats i desitjos per davant dels altres. No deixis que ningú et faci dubtar de tu mateix/a i rodeja't de persones que et recolzin en aquesta nova etapa.

VERGE
Avui et sents una mica desanimat/da i irritable. Intenta mantenir-te calmat/da i pensa dues vegades abans de dir res. Les persones del teu entorn no tenen la culpa del que t'està passant i no es mereixen que els tractis malament.

BALANÇA
Avui sentiràs que les teves decisions poden afectar les persones que estimes i això et farà anar amb peus de plom. Demana consell a algú de confiança abans de prendre cap decisió. Si t'equivoques no hi haurà marxa enrere.

ESCORPÍ
Avui hauràs d'improvisar i fer coses que no tenies previstes. No tinguis por i pren-t'ho amb humor. Al final tot sortirà millor del que t'esperes.

SAGITARI
Avui et sentiràs molt jutjat/da per persones que realment no et coneixen. Recorda que només t'ha d'importar l'opinió d'aquelles persones a qui demanaries consell. No facis cas a veus desconegudes i confia en el que fas.

CAPRICORN
Avui sentiràs la necessitat d'allunyar-te de certes persones del teu entorn. Cada vegada tens més clar a qui vols a la teva vida i qui no t'aporta res. Centra't en les teves necessitats i treu del teu camí a tothom qui et tregui la pau mental.

AQUARI
Avui pensaràs molt en el teu futur i estaràs una mica atabalat/da. Intenta fluir i no obsessionar-te amb què serà de tu d'aquí a uns anys. És normal que no tinguis clar el que vols i no has de patir per això. A poc a poc ho aniràs descobrint.

PEIXOS
Avui tindràs molt present a un ex o algú que t'havia agradat en un passat. No deixis que aquesta sensació et controli perquè podries ensenyar la teva pitjor cara a algú que no s'ho mereix.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: