Logotip de Adolescents.cat

Els motius pels quals no hauries d'amagar mai res de la teva personalitat

per Redacció, el 15 de maig de 2024 a les 20:00
La teva personalitat està formada per molts aspectes. Alguns d'ells són més agradables que d'altres, però tots formen part de tu.

Com diria el mestre en psicoanàlisis Carl Jung, tots tenim "ombres". És a dir, tots tenim coses que no ens agraden i que intentem ocultar als altres.


L'experta Tchiki Davis, però, explica a Psychology Today que no s'han d'ignorar les ombres, sinó que cal reconèixer-les i treballar-les.

Per fer-ho, cal que observis com et comportes, tant en soledat com amb altres persones. Potser sents que ets massa egoista, envejós/a, egocèntrica, mentider/a...


Sigui com sigui, has de reconèixer aquesta part de tu, acceptar-la i intentar detectar d'on pot haver sorgit. La majoria de vegades la causa es troba en un trauma de la infància.

Un cop ho tinguis clar, podràs començar a treballar en aquests aspectes que no t'agraden i convertir-te, a poc a poc, en la persona que vols ser.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: