Logotip de Adolescents.cat

Qui són les "persones far" i per què has de tenir-les a la teva vida

per Redacció, el 18 de maig de 2024 a les 11:00
Tenir bones amistats és molt important per poder ser feliç. Concretament, és important tenir "persones far" a la teva vida, persones que t'il·luminen el camí amb la seva llum perquè et tornis a trobar.

En altres paraules, són persones que estan al teu costat quan estàs passant per un mal moment, que et comprenen, t'escolten i et recolzen. T'aporten seguretat perquè saps que et seguiran estimant encara que prenguis males decisions.


Com són les "persones far"?


Les "persones far" saben com conduir una situació complicada i transformar-la en un aprenentatge. També saben com marcar els seus límits de manera assertiva i protegir la seva energia.


Entre les seves principals virtuts, es troba la seva empatia, sensibilitat i gran capacitat per connectar amb els sentiments dels altres. Són persones que realment volen entendre't i ajudar-te.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: