Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 26 d'octubre

per Redacció, el 26 d'octubre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui estàs molt intuïtiu/va i sensible. La teva energia et demana desprendre't de tot el que ja no et serveix i que t'està impedint créixer i expandir-te. Reordena la teva vida.

TAURE
Avui descobriràs una cosa que fa molt de temps que viu dins teu i que havia passat desapercebut. És hora que comencis a viure des de la teva veritat, mostrant-te com realment ets al món.

BESSONS
Avui et centraràs en tu mateix/a. Fa dies que tens un assumpte pendent i és hora de solucionar-lo, però intenta no obsessionar-te. Si veus que no té solució, canvia de pensaments.

CRANC
Avui se't presentarà una oportunitat que et farà tornar a creure en els teus somnis i desitjos personals. Sigués egoista i pensa en tu. En el fons és una manera de cuidar-te i prioritzar-te.

LLEÓ
Avui serà un dia tranquil. Aprofita per descansar i recarregar energies, perquè les necessitaràs. Passa temps amb la gent que estimes i fes plans acollidors com cuinar un pastís o pintar un quadre.

VERGE
Avui serà un dia molt productiu. T'has despertat amb ganes d'avançar en totes aquelles tasques que tens pendents. No deixis que res et distregui de les teves responsabilitats.

BALANÇA
Avui connectaràs amb tu mateix/a a un nivell molt especial. És moment de seure a valorar quines són les teves necessitats personals i què és el millor per a tu.

ESCORPÍ
Avui pensaràs molt en els teus valors i en la persona que vols ser. Recorda que mai és tard per canviar aquelles petites coses que no t'agraden de tu i evolucionar com a persona.

SAGITARI
Avui experimentaràs una mica de tensió en tots els àmbits de la teva vida. Estàs una mica en crisi i vols solucionar-ho, però no saps com. El millor serà que intentis evadir la teva ment i esperar que les aigües es calmin.

CAPRICORN
Avui et responsabilitzaràs de coses que et pertanyen. Intenta posar límits i no deixis que una cosa que no depèn de tu et faci estar més atabalat/da del que caldria. Prioritza't.

AQUARI
Avui et sentiràs molt connectat/da als teus somnis i emocions. És un dia ideal per passar-lo en parella i fer pràctiques com ioga, meditació o journaling.

PEIXOS
Avui tancaràs conflictes del passat que fa temps que arrossegues. Aprofita per netejar també el teu espai físic i alliberar-te de totes les males energies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: