Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 29 d'octubre de 2023 a les 07:28

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 30 d'octubre al 5 de novembre de 2023:



Venim d'un eclipsi parcial de lluna al signe de Taure, l'últim eclipsi de l'any. El Sol, amb Mercuri estaran en conjunció a Mart. Això, simplificant, pot portar exageracions en la paraula i l'acció. Així que, aquesta setmana que venim d'aquí, és important que posis atenció en com et comuniques i et relacions.


A més Venus es troba a Verge i això ens demana que siguem coherents amb els nostres valors i anar cap allò més essencial i genuí de nosaltres. Hi pot haver alguns conflictes en relacions sexo-afectives i Neptú a Peixos ens pot dir: "ei, potser és moment de deixar d'alimentar il·lusions que no et porten enlloc". D'alguna manera ens podem adonar del que desitgem i atraiem no coincideix amb el que somiem.

Molt bona setmana!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: