Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'11 al 17 de desembre

per Redacció, el 11 de desembre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana estaràs interessat/da en millorar la teva manera de gestionar els problemes. És possible que comencis a llegir sobre psicologia o autoajuda. També t'ajudarà tenir una conversa amb una persona de confiança. Et donarà un punt de vista que no havies considerat abans i et serà molt fàcil aplicar-ho en el teu dia a dia. Dia de la sort: divendres.

TAURE
Aquesta setmana prioritzaràs les teves relacions més properes. Intentaràs passar temps de qualitat amb la teva parella o amics, o fins i tot podries tenir una cita amb una persona que fa poc que coneixes i t'agrada molt. Tens ganes d'un canvi i podries veure temptat/da a fer-te el canvi de look que fa temps que tens al cap. Dia de la sort: dimarts.

BESSONS
Aquesta setmana serà intensa. Tens moltes coses a fer i tindràs molt poc temps per estar centra't en tu mateix/a. Intenta desconnectar i descansar sempre que tinguis una estona. Fes exercici, llegeix, mira la teva sèrie preferida... El que el teu cos et demani. Intenta no deixar de banda les teves amistats i parella, o la persona a qui estàs coneixent. Enviar un missatge no et traurà més d'un minut. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
Aquesta setmana trobaràs maneres de relaxar-te i de deixar fluir el teu costat més creatiu. Podries iniciar projectes que mai hauries pensat, com un taller de ceràmica. Estàs prioritzant la teva autoestima i estàs deixant de banda les opinions dels altres. T'estàs convertint en la persona que vols ser i t'és completament igual el que puguin pensar de tu. Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
Aquesta setmana dedicaràs molt de temps a estar a casa amb la teva família. No passa res si no tens ganes de sortir amb els amics, si realment t'estimen ho entendran i no et faran sentir malament. Si sents que estàs més sensible del normal, aprofita per fer coses creatives i per passar temps amb la teva parella si la necessites. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Aquesta setmana crearàs nous vincles i estaràs molt feliç. No perdis l'oportunitat de quedar per enfortir aquesta connexió i mostra't tal com ets. Estàs passant per un moment molt especial de la teva vida i això es veu reflectit en les teves relacions. Aprofita aquesta energia per enfortir la teva relació o per tenir una cita amb algú nou. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA
Aquesta setmana et sents una mica desmotivat/da. És normal. Necessites descansar per recarregar energies. Aprofita les teves estones lliures per fer una mica d'exercici i mirar la teva sèrie preferida o conversar les persones que estimes. Desconnectar és necessari per després poder estar enfocat/da en les teves responsabilitats. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana estaràs enfocat/da en tu mateix/a. Passaràs temps sol/a descobrint nous passatemps i reflexionaràs sobre la teva persona. Podries tenir ganes de canviar el teu estil o tallar-te els cabells com a senyal que comences una nova etapa. No t'estanquis en una relació que no et fa bé i rodeja't de la gent que més estimes. Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Aquesta setmana et sentiràs amb l'energia més baixa que de normal. Per aquest motiu podries tenir ganes de passar temps en soledat i enfocar-te en les coses que et fan feliç. Aprofita per descansar i desconnectar, ho necessites. A poc a poc aprendràs com gestionar millor el teu temps i recuperaràs l'energia. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Aquesta setmana et sentiràs molt recolza't/da per les persones que et rodegen. Passa temps amb els teus amics i feu alguna activitat divertida junts. No deixis que res ni ningú et faci baixar els ànims i recorda que coses bones estan a punt d'arribar a la teva vida. Mantingues la ment oberta, perquè podries conèixer una persona molt especial. Dia de la sort: dijous.

AQUARI
Aquesta setmana estaràs molt enfocat/da en els teus objectius. Reflexiona sobre el que vols a curt i llarg termini i què necessites per aconseguir-ho. Desfés-te de tot allò que no t'aporti res i que et posi pedres al camí, com relacions tòxiques. Intenta rodejar-te de gent que t'inspiri i traça un camí per aconseguir els teus desitjos. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
Aquesta setmana aprendràs molt sobre un tema que desconeixies i que et farà canviar la visió de moltes coses. Aprofita aquesta curiositat per organitzar un viatge a aquell lloc que fa tant de temps que vols descobrir. Rodeja't de les persones que estimes i fes plans que impliquin socialitzar amb gent nova, podràs conèixer a una persona amb interessos molt afins als teus. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: