Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 25 al 31 d'octubre

per Redacció, el 25 d'octubre de 2023 a les 08:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana sentiràs una connexió especial amb algú que comparteix els teus mateixos interessos. No tinguis por de fer el primer pas. La sinceritat serà clau perquè funcioni aquesta història d'amor.

TAURE
Estàs sentint una certa inquietud a la teva relació actual. És important que abordis els problemes de cara i parlis obertament sobre els teus sentiments. La comunicació honesta t'ajudarà a enfortir els llaços amb la teva parella.

BESSONS
Aquesta setmana experimentaràs una connexió emocional molt profunda amb la teva parella. Aprofita aquest moment per expressar els teus veritables sentiments i construir una base sòlida per al futur de la relació.

CRANC
Aquests dies et sentiràs temptat/da a fer un pas endavant en la teva relació. Abans, però, assegura't d'establir uns límits clars i comunica les teves expectatives des del principi. Ser honest/a amb tu mateix/a és molt important perquè la relació funcioni.

LLEÓ
Pren-te un temps per reflexionar sobre el que realment necessites en una relació. Mantingues la confiança en tu mateix/a i no et conformis amb menys del que mereixes.

VERGE
Aquesta setmana intenta enfortir els llaços amb la teva parella. Busca activitats per fer junts que us ajudin a nodrir la vostra connexió emocional. El suport mutu serà fonamental aquests dies. 

BALANÇA
Aquesta setmana et sentiràs atret/a per algú inesperat del teu cercle social. Permet-te explorar aquesta nova connexió. Mantingues una comunicació clara i assegura't d'establir límits saludables des del principi.

ESCORPÍ
Et trobes en un moment d'introspecció en la teva vida amorosa. Aprofita aquesta oportunitat per reflexionar sobre les teves necessitats emocionals i comunicar-les obertament a la teva parella.

SAGITARI
Aquests dies estaràs molt obert/a a explorar noves experiències en l'amor. Accepta les oportunitats per connectar-te amb persones afins a tu i no tinguis por a mostrar el teu costat més aventurer. 

CAPRICORN
Aquesta setmana para atenció a les necessitats emocionals de la teva parella. Treballa l'empatia i demostra el teu suport incondicional. La paciència i la comprensió enfortiran la relació.

AQUARI
Aquests dies et sentiràs atret/a per algú amb una mentalitat semblant a la teva. Deixa't endur per aquesta connexió i sent-te lliure de ser tu mateix/a. La compatibilitat intel·lectual serà un factor clau en aquesta relació.

PEIXOS
Aquesta setmana serà molt important que tinguis una comunicació oberta i honesta amb la teva parella. Expressar els vostres sentiments més profunds us ajudarà a enfortir la vostra confiança com a parella.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: