Logotip de Adolescents.cat

Maneres de tenir sexe sense penetració

per Redacció, el 25 d'octubre de 2023 a les 10:00
La majoria de persones pensen que la penetració va estrictament lligada a la sexualitat. En realitat, però, aquesta no és necessària per tenir una experiència plaent.

De fet, en qüestions de seguretat, és molt millor tenir relacions sexuals sense penetració, ja que disminueix considerablement el risc de contagiar-se d'una ITS. Tot i això, cal prendre mesures de protecció, ja que també et pots contagiar a través de sexe oral i altres pràctiques.


En tot cas, pot ser molt divertit innovar i tenir sexe sense penetració. Els petons, les carícies, les abraçades i, en definitiva, el contacte de pell amb ell, també és una manera molt plaent de tenir intimitat.

La pell té moltíssimes terminacions nervioses i acariciar-la resulta molt estimulant. Pots provar de fer-li un massatge sensual a la teva parella i recórrer algunes de les zones erògenes, sense oblidar-te de la resta del cos.


Els peus, l'esquena, els malucs, els pits... són parts més sensibles, així que estimular-les és una molt bona idea. De fet, hi ha persones que poden arribar a l'orgasme amb només l'estimulació dels pits i els mugrons.

També pots optar per la masturbació mútua, el sexe oral i les joguines sexuals que no impliquin penetració.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: