Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 630]

per Redacció, el 28 d'octubre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Un dia després d'una festa em quedava a dormir a casa d'una amiga amb uns altres amics seus. Vam quedar-nos jo i un d'ells al menjador a dormir. Vam acabar masturbant-nos amb els seus pares a l'habitació del costat i gairebé ens enxampen.

Noia, 15 anys
L'altre dia tenia casa sola i vaig convidar a dues amigues, també va venir el millor amic del meu germà. Al principi estava cada grupet tancat a diferents habitacions, però quan tothom es va adormir vaig anar al lavabo i em vaig trobar a l'amic del meu germà bevent aigua a la cuina. Ens vam quedar xerrant al menjador i fent-nos preguntes hot, fins que entre pregunta i pregunta, vaig acabar fent-li la meva primera mamada, i sincerament pensava que odiaria xupar-la, però em va encantar.

Noia, 16 anys
Jo i el meu nòvio som molt calents, i la seva àvia estava de viatge uns mesos i teníem el seu pis per a nosaltres sols, sempre tenien sexe allà. Però va haver-hi una vegada que vaig arribar i em va preparar el pis amb música calenta, roses, led vermelles, i un cor ple de preservatius, va ser una nit de calentura pura, vam fer de tot, moltes vegades, els millors polvos que he tingut.

Noia, 12 anys
En un dinar amb els meus pares i el meu nòvio. Quan els meus pares van anar a fer la migdiada a la seva habitació vam començar a follar molt fort. Quin morbo.

Noi, 16 anys
Una nit de festa a Móra la Nova, vaig estar tota la nit fent miradetes amb un noi, i més tard ens vam anar a liar. Resulta que ell estava de lio amb una noia de 15 anys i em va dir que si podia vindre, li vaig preguntar que que tenia planejat i em va dir de fer un trio. Total que va vindre la noia i la cosa es va calentar tant que vam acabar follant tots a un banc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: