Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 6 al 12 de desembre

per Redacció, el 6 de desembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs una mica confós/a en l'amor. És possible que et trobis debatent els teus sentiments cap a algú especial. No tinguis pressa per tenir-ho tot definit. Dona't temps per explorar les teves emocions i no tinguis por expressar el que sents.

TAURE
Aquesta setmana sentiràs una connexió més profunda amb la teva parella o la persona que t'agrada. Aprofita per demostrar-li la teva estima i compromís en la relació. No tinguis por expressar els teus sentiments i sigues honest/a sobre el que desitges en una relació.

BESSONS
Aquesta setmana rebràs una sorpresa inesperada d'algú que t'interessa. Podria ser una mostra d'interès genuí o un gest que faci sentir-te especial. Mantingues la ment oberta i no et tanquis a noves possibilitats. 

CRANC
Durant aquesta setmana, experimentaràs un augment de la confiança en la teva vida amorosa. Podries sentir-te més segur/a de tu mateix/a i llest/a per assumir nous desafiaments en les teves relacions. Aprofita aquesta confiança per expressar les teves necessitats i expectatives de manera clara i segura. 

LLEÓ
Aquesta setmana sentiràs la necessitat de fer un pas enrere i reflexionar sobre la teva relació actual. Podries preguntar-te si estàs invertint prou temps i energia en la teva parella o si necessites fer ajustaments a la teva vida amorosa. Aprofita aquest temps per avaluar allò que realment desitges i comunica les teves inquietuds.

VERGE
Durant aquesta setmana et sentiràs emocionalment més connectat/da amb la teva parella o una persona especial. Aprofita aquesta connexió per enfortir la vostra confiança i comunicació. Recordaque passar temps de qualitat junts és imprescindible per cuidar la relació.

BALANÇA
Aquesta setmana hauràs de prendre decisions importants sobre el futur de la teva relació. Pren-te el temps necessari per avaluar els teus sentiments i expectatives. No tinguis por d'expressar els teus desitjos i necessitats. L'honestedat amb tu mateix/a i amb la teva parella és imprescindible per trobar la millor solució als vostres problemes.

ESCORPÍ
Durant aquesta setmana sentiràs la necessitat d'aprofundir la teva connexió emocional amb la teva parella. Estaràs més receptiu/iva a expressar els teus sentiments més profunds i compartir els teus pensaments més íntims. Aprofita aquest moment per construir una connexió més significativa i sòlida. 

SAGITARI
Aquesta setmana experimentaràs una necessitat més gran d'emoció i diversió en la teva vida amorosa. Aprofita aquest impuls per planificar activitats emocionants amb la teva parella o amb la persona que t'agrada. No tinguis por d'explorar noves possibilitats i mantenir viva l'espurna en la teva relació.

CAPRICORN
Durant aquesta setmana et sentiràs més compromès/a en la teva relació. Aprofita aquesta estabilitat per construir una base sòlida i duradora de la relació. Recorda ser pacient i comprensiu/va i estar disposat a treballar en equip per superar qualsevol obstacle que sorgeixi.

AQUARI
Aquesta setmana sentiràs la necessitat de comunicar els teus desitjos i expectatives de manera clara i directa. La comunicació oberta serà clau per construir una relació saludable i significativa. No tinguis por de ser honest/a sobre allò que necessites en una relació.

PEIXOS
Durant aquesta setmana et sentiràs emocionalment més connectat/da amb la teva parella o algú especial. Aprofita aquesta connexió per enfortir la vostra intimitat i confiança. Dedica temps per compartir moments significatius junts. L'empatia i la comprensió us ajudaran a construir una connexió més profunda.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: