Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 de desembre de 2023 a les 08:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Sé que tens novia, però des que ens vam conèixer jo vaig sentir alguna cosa diferent. Em vaig enamorar de tu. Ja ho saps que estic enamorada de tu, però tens novia i som millors amics però tant de bo algun dia ser alguna cosa més.

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer fa dos anys, quan jo tenia 14 i tu 16, de càmping a l'escala i em vaig enamorar des del primer dia que vam estar junts. La connexió que vam sentir va ser única. És impossible que vegis això perquè ets de Castella la Manxa, però fa dos anys que no et puc deixar de pensar, tant de bo els nostres camins es tornin a creuar.

Noia, 14 anys
Fa un any que parlem per Insta. Hem quedat 3 cops i sempre que hem quedat m'he volgut liar amb tu, però mai he fet el pas per fer-ho. M'agrades molt i la veritat és que veig que tindrem un futur. El problema és que tu vius a Girona i jo a Banyoles.

Noia, 15 anys
Et coneixia de vista i mai hem parlat, però aquest any estem a la mateixa classe i a vegades em somrius o competim de conya a una assignatura. T'he trobat alguna cosa que fa que no deixi de pensar en tu, i crec que no et caic bé.

Noi, 16 anys
Ens vam conèixer pel meu germà, i després d'uns mesos vas deixar-me de parlar. En aquells mesos, ens agradàvem tots dos, i per algun motiu vas fer-me ghosting.

Noi, 21 anys
Segurament serà el millor curs de la meva vida. No sé si realment estic enamorat de tu, però no em canso de mirar-te (la Txell i la Núria) crec que m'han pillat diverses vegades mirant-te... Jajaja.

Noia, 18 anys
Ja fa mesos que no paro de pensar en ella. Trobo que és perfecta, però no li puc dir perquè sé que mai passarà res i no vull perdre-la com amiga. És una tia de 10 i l'estimo moltíssim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: