Logotip de Adolescents.cat

L'aliment que has de començar a incorporar a la teva dieta

per Redacció, el 6 de maig de 2024 a les 10:00
El creixen és l'aliment més nutritiu del món, segons un estudi realitzat pels Centres pel Control i la Prevenció de Malalties dels Estats Units.

És una crucífera rica en vitamina B, vitamina A i vitamina K. Amb només 34 grams de créixens ja obtens el 100% de la dosi diària recomanada, que és imprescindible tant per la correcta coagulació de la sang com per la salut òssia.


La vitamina E també està molt present en aquest aliment, igual que la tiamina i minerals com el calci, el ferro, el potassi i el fòsfor. A més, posseeix altes quantitats de vitamina C i amb només 100 grans ja tens en el teu cos el 38% de la quantitat diària necessària.

Si t'agraden els aliments amb gust fresc, amarg i lleugerament picant, el creixen es convertirà en un imprescindible en la teva dieta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: