Logotip de Adolescents.cat

Per què la generació Alpha no penja fotos a Instagram?

per Redacció, el 18 de maig de 2024 a les 13:00
Fa uns anys, Instagram era una plataforma on penjaves tota mena de fotos sense cap por. Ara, pels més joves, és un lloc on mirar les fotos dels influencers des de l'anonimat.

A diferència de les generacions mil·lennis i zetes, els Alpha pugen molt poques fotos i, si ho fan, sol ser tapant-se la cara. Per alguns és una manera de protegir-se davant dels possibles comentaris negatius, i per altres és una simple manera de protegir la seva privacitat.


Segons apunten alguns especialistes en cultura d'internet, els més joves són conscients de les conseqüències que pot tenir exposar-se a internet, i per això intenten amagar el seu rostre.

A més, tenen molta més pressió estètica i social, per aquest motiu molts decideixen no publicar res per por a "no tenir likes".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: