Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 23 al 29 d'octubre

per Redacció, el 20 d'octubre de 2023 a les 11:31
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et trobaràs entre l'amor i la frustració. Recorda que l'amor no fa mal i que no hi ha res que justifiqui el dolor que sents. Truca als teus amics si necessites consells o suport, ells et recolzaran en tot el que necessitis. Dia de la sort: dijous.

TAURE
Després de tants alts i baixos en l'amor, és moment d'apreciar els moments d'estabilitat, pau i felicitat. Aquesta setmana oblidat dels problemes del passat i centra't a gaudir els moments que passes amb la teva parella. Dia de la sort: dilluns.

BESSONS
Estàs començant a sentir coses per una persona. No siguis tímid/a i fes-li veure el que sents per ell/a. Ningú t'assegura que sigui correspost, però si no ho intentes mai ho sabràs. Dia de la sort: divendres.

CRANC
Aquesta setmana descobriràs coses que hauries preferit no saber mai, però és millor saber la veritat que viure enganyat/da. Dona't el temps que necessitis per resoldre els problemes. Dia de la sort: dimarts.

LLEÓ
T'encanta compartir la teva vida a les xarxes socials i aquesta setmana sentiràs gelosia per part d'alguns amics teus. No deixis que aquesta negativitat pugui amb tu i respon des de l'empatia i la compassió. Dia de la sort: divendres.

VERGE
Sovint et fas responsable dels problemes dels altres. Aquesta setmana practica l'autocompassió i reconeix que no ets culpable de les emocions dels altres. Sigues amable amb tu mateix/a i no deixis que res et tregui el somriure. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Aquesta setmana seràs víctima d'una traïció. Pren-te el temps que necessitis per decidir si val la pena perdonar. Les teves relacions es poden veure afectades, però recorda que només hi ha uns culpables i que no ho has de pagar amb tothom. Dia de la sort: dimarts.

ESCORPÍ
És essencial respectar els límits que estableixen els teus amics. Aquesta setmana tingués paciència i no t'atabalis si no poden estar 24/7 per tu. Accepta que estan ocupats i evita crear tensions innecessàries. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
El teu esforç comença a donar els teus fruits. Aquesta setmana gaudeix de les recompenses i sigues optimista sobre els teus esforços futurs. La sort està al teu costat. Dia de la sort: dimecres.

CAPRICORN
Aquesta setmana intenta passar temps amb la gent que estimes. Estar amb la teva família, amics i parella. Si t'organitzes, segur que treus temps per estar amb tots o trobes la manera d'unir-los. Saps que és el que necessites ara mateix. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
Sempre t'ha agradat ser el centre d'atenció i aquesta setmana se't presentarà una gran oportunitat. No tinguis por a representar un col·lectiu o liderar un projecte. Ets més que capaç de fer-ho. Dia de la sort: dijous.

PEIXOS
Aquesta setmana et rodejaràs de persones amb els mateixos interessos que tu. Entre tots planejareu unir-vos per una lluita concreta. És hora de lluitar pels teus ideals. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: